Praktische informatie www.taalreizen-italie.nl

Italiaanse cursus met de Italiaanse taalschool Leonardo da Vinci
ITALIAANSE TAALSCHOOL
Leer Italiaans in Italië in Florence - Milaan - Rome - Siena
Officieel erkend door het Italiaanse ministerie van Onderwijs
Learn Italian in Italy with our Italian Language schools
Italienisch Sprachschulen Curso de idioma Italiano Estudar italiano no exterior italiensk sprogskole Ecole de langue italienne Jazykove pobyty italie Olasz tanulŠs OlaszorszŠgban
Italyada Italyanca Ryugakuitalia Italy Yuhak Italian Corsi di italiano in Italia ????? ??????????? ???? ??? ????????? ? ?????? ?? ?????? ???????? ?? ????? Poland
>> HOME <<
italiaans-leren-in-ItaliŽ
Data en prijzen
Accommodatie
Transfer
Activiteiten
Onze brochure

Inschrijving

italiaans-leren-in-ItaliŽ

F.A.Q.

>> E-MAIL <<

 

Join ons op Facebook - Word fan van onze Italiaanse talenscholenJoin us on LinkedIN - Become a member of our Italian language group
Bezoek onze fotoblog op FlickrAbonneer uzelf op ons Videokanaal op YouTube
Volg ons op TwitterAbonneer uzelf op de RSS feeds

 

Italiaanse cursus in ItaliŽ met de Italiaanse taalschool Leonardo da Vinci

F.A.Q.
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Praktische informatie

Klik hier als u meer wil weten over :
Cursussen Italiaans
Aankomst / accommodatie / Verplaatsing
Activiteitenprogramma (sport en vrije tijd)
Andere nuttige informatie en raad

Hoe moet ik mij inschrijven ?
Eerst vult u uw inschrijvingsformulier in en stuurt u het per post of per fax naar de Leonardo da Vinci-school van uw keuze. Gelieve een bewijs van betaling van de inschrijvingskosten (70 euro) bij uw formulier te voegen.
U kunt zich ook online inschrijven.

Als we uw inschrijvingsformulier ontvangen hebben, sturen we u een brief (of een fax, of een e-mail) met de bevestiging en uw rekening (alleen via de post). Het is mogelijk uw verblijf te verlengen, ook als u al in Italië aangekomen bent.

We doen alles om zo flexibel mogelijk te zijn en u in onze scholen te ontvangen wat ook de periode is en ondanks de einddata voor inschrijving. Hoe vroeger u echter reserveert, hoe beter we aan uw wensen en voorkeuren inzake accommodatie kunnen voldoen. Denk eraan dat de procedures voor een visum, als dit noodzakelijk is, altijd veel tijd in beslag nemen.

Naar boven

accommodatie
Uw accommodatie is heel belangrijk. Neem uw tijd voordat u een beslissing neemt. Als u er met ons over wilt praten, aarzel dan niet om het secretariaat van een van onze scholen te bellen.
De reservaties voor een hotelkamer moeten lang op voorhand gedaan worden. We hebben uw creditcardnummer nodig om deze kamers te reserveren.

Nadat we uw betaling voor de gekozen cursus(sen) ontvangen hebben, geven we u het adres van uw accommodatie. Over het algemeen ontvangt u het adres 15 dagen voor het begin van de lessen. U wordt er de zondag voor het begin van de cursus verwacht. Gelieve de eigenaar (per telefoon) of de school (per telefoon, fax of e-mail), ten minste vier dagen voor uw aankomst op de hoogte te brengen van uw aankomstuur (schatting). Anders gaan we ervan uit dat u na 18u aankomt.

U moet uw accommodatie verlaten de zaterdag (voor 12u) na het einde van de lessen. Als u een dag eerder komt, of als u een dag langer blijft, gelieve de receptie van de school te verwittigen.

U krijgt bedlakens die iedere 2 weken verschoond worden. U moet uw eigen handdoeken meebrengen. U krijgt uw eigen sleutels zodat u kan gaan en komen wanneer u dat wilt. De studenten die in gastgezinnen verblijven, kunnen telefoongesprekken ontvangen. De appartementen hebben geen telefoon. De scholen kunnen u het adres geven van maatschappijen voor het verhuur van mobiele telefoons.

Als u een kamer in een appartement huurt, zult u de eerste avond waarschijnlijk buiten de deur moeten gaan eten aangezien alle warenhuizen gesloten zijn op zondag. Samen met de andere studenten zult u het appartement schoon moeten houden, ook al worden de gemeenschappelijke ruimtes om de twee weken schoongemaakt.

Als u niet tevreden bent, kunt u veranderen van accommodatie tijdens de eerste drie dagen na uw aankomst, zodat u zich volledig op uw gemak voelt.

Bent u vegetariër? Bent u allergisch voor huisdieren? Heeft u een tranfer nodig of hebt u speciale wensen of voorkeuren? Laat het ons weten zodat wij ons best kunnen doen om aan uw wensen te voldoen.

Naar boven

Transfer
Wij raden u aan om bij uw aankomst een taxi te nemen naar uw accommodatie. De taxi's zijn:

1) Gemakkelijk beschikbaar in de taxistations die tegenover de stations en de luchthavens liggen.
2) De beste manier om uw bagage naar uw accommodatie te transporteren.
3) Goedkoop.

De Leonardo da Vinci-school kan u, op aanvraag, ook een transferservice aanbieden van de luchthaven van Florence, Pisa, Milaan of Rome of het station van Florence, Pisa, Milaan, Rome en Siena naar uw accommodatie. Gelieve onze lijst te raadplegen met de kosten van de transfer. Indien u deze service wenst, gelieve dit aan te duiden op uw inschrijvingsformulier of het ons tenminste één week voor uw aankomst te laten weten. We hebben dan uw exact aankomstuur, de maatschappij en het nummer van de vlucht of van de trein nodig.

Naar boven

Eerste lesdag
We verwachten u om 9u aan de receptie van de school. De beginners en de studenten met weinig kennis van het Italiaans krijgen een initiatieles. Zo wordt hun begrip en mondelinge capaciteit geëvalueerd. Alle andere studenten leggen een schriftelijke en mondelinge test af zodat hun niveau bepaald kan worden en zodat ze in de gepaste klas terechtkomen.

Naar boven

Internet
De e-mailadressen van onze school kunnen gebruikt worden om persoonlijke berichten te ontvangen. Bovendien vindt u Internetcentra (betaald) dicht bij onze scholen.

Naar boven


Als u niet gevonden hebt wat u zocht, aarzel dan niet om contact op te nemen per telefoon, fax of e-mail:

Tel.: ++39.055.290.305
Fax: ++39.055.290.369

E-mail: info@taalreizen-italie.nl

Klik hier als u meer wil weten over:
Cursussen Italiaans
Aankomst / accommodatie / Verplaatsing
Activiteitenprogramma (sport en vrije tijd)
Andere nuttige informatie en raad

>> HOME <<
Italiaans in Florence
Italiaansin Milaan
Italiaans in Rome
Italiaans in Siena
Taalverblijf
Italiaans leren in ItaliŽ
Onderwijs
Diploma's
Studiepunten
Studiebeurzen
Italiaans leren in ItaliŽ
Test uw Italiaans
Italiaans leren in ItaliŽ
Waarom ons!
Meningen van studenten
Gastenboek
Fotogalerij
Italiaans leren in ItaliŽ
Partners
Links
italiaans-leren-in-ItaliŽ

Sitemap

Talen

>> E-MAIL <<

ITALIAANSE TAALSCHOOL
Leer Italiaans in Italië in
Florence - Milaan - Rome - Siena

>>HOME <<
ITALIAANS IN FLORENCE | ITALIAANS IN MILAAN | ITALIAANS IN ROME | ITALIAANS IN SIENA | TAALVERBLIJF | CURSUSSEN ITALIAANS | PROFESSIONELE CURSUSSEN | INDIVIDUELE LESSEN | ITALIAANS SCHOOL JAAR | CURSUSSEN ITALIAANSE CULTUUR | CURSUSSEN KUNST EN MODE |VOORBEREIDINGSCURSUSSEN VOOR EXAMENS | DATA EN PRIJZEN | ACCOMODATIE | VERPLAATSING | ACTIVITEITEN | ONZE BROCHURE | INSCHRIJVING | ONDERWIJS & DIPLOMA'S | STUDIEPUNTEN | STUDIEBEURZEN | TEST UW ITALIAANS | F.A.Q. | WAAROM ONS !|
MENINGEN VAN STUDENTENGASTENBOEK | LINKS

E-MAIL: info@taalreizen-italie.nl

www.taalreizen-italie.nl